Groenland Renovatie woonhuisBij verbouw en renovatie van karakteristieke panden onderscheidt Groenland zich door oog voor detail. Zij verdiepen zich in de historische en architectonische kenmerken en vertalen dat naar de juiste materiaalkeuze en werkwijze. De authenticiteit van elementen en uitstraling wordt optimaal gewaarborgd. Groenland heeft inmiddels met succes aan een flink aantal monumentale panden mogen werken.

Renoveren vraagt om de juiste aanpak en vooral een goede voorbereiding. Een en ander gebeurt uiteraard altijd in nauwe samenspraak met de opdrachtgever en/of architect. De wensen van de klant vormen altijd het uitgangspunt voor elke renovatie die wij uitvoeren. Als klant heeft u altijd contact met mensen die het werk ook in de praktijk uitvoeren. Deskundig, betrokken en ervaren, bij Bouwbedrijf Groenland kunt u vertrouwen op een perfecte uitvoering, binnen het gestelde budget en binnen de afgesproken termijn.

Bouwbedrijf Groenland is actief in Noord-Holland, maar met name in de plaatsen: Castricum, Heiloo, Limmen, Heemstede en Bloemendaal.

Wenst u meer informatie over de dienstverlening van Bouwbedrijf Groenland, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Wouter Groenland: 06 25 37 83 09.

.

BOUWBEDRIJF GROENLAND 50 JAAR JUBILEUM ONL

GROENLAND
voor uw:

Aanbouw
Dakopbouw
Dakkapel
Serre
Keuken
Toilet
Badkamer
Vloeren
Plafonds
Woningisolatie
Ramen
Deuren
Kozijnen
Woningaanpassing
Trappen
Bouwkundig advies
Boeidelen