Groenland Onderhoud voordeurHet in goede staat houden van een woning of bedrijfspand. Onderhoud kan dus van alles zijn, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van een gebouw. Vaak betreft het werkzaamheden zoals het vervangen van kozijnen, boeidelen of gevelbetimmering. Het vervangen van tussenwanden en deuren. Het plaatsen van een nieuwe keuken, het uitvoeren van isolerende maatregelen. Het vervangen van vloeren eventueel inclusief de balklaag.

Bouwbedrijf Groenland beschikt over een eigen machinale werkplaats waar onderhoudsprojecten van allerlei aard perfect kunnen worden voorbereid. Door haar jarenlange ervaring komt Groenland niet snel voor verrassingen te staan. Op locatie tracht het bedrijf voor de klant de overlast tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Ook voor het onderhoud aan uw pand maakt Bouwbedrijf Groenland gebruik van een vaste, betrouwbare groep onderaannemers.

Bouwbedrijf Groenland is actief in Noord-Holland, maar met name in de plaatsen: Castricum, Heiloo, Limmen, Heemstede en Bloemendaal.

Wenst u meer informatie over de dienstverlening van Bouwbedrijf Groenland bv, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Wouter Groenland: 06 25 37 83 09.

BOUWBEDRIJF GROENLAND 50 JAAR JUBILEUM ONL

GROENLAND
voor uw:

Aanbouw
Dakopbouw
Dakkapel
Serre
Keuken
Toilet
Badkamer
Vloeren
Plafonds
Woningisolatie
Ramen
Deuren
Kozijnen
Woningaanpassing
Trappen
Bouwkundig advies
Boeidelen